Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sinterklaas Surprise Knutsel- en gedichten-middag

29 november 2017 @ 14:00 - 17:00

Evenement Navigatie

Sinterklaas Surprise Knutselmiddagen

Op woensdagmiddag 22 en 29 november a.s. zijn er in de Broedplaats te Vinkeveen Sinterklaas Surprise Knutselmiddagen. Misschien is er op school of thuis niet voldoende tijd om eens rustig te gaan zitten om een surprises te maken of misschien is er onvoldoende inspiratie en weet men niet hoe te beginnen.

Sinterklaas Surprise maken:

De Bibliotheek Vinkeveen, de Broedplaats Vinkeveen en het Repair Café Vinkeveen organiseren deze knutselmiddagen. Bedoeling is dat iedereen (jong en oud) die een Sinterklaas surprise wil maken, maar niet precies weet hoe dat aan te pakken, hierbij advies krijgt van onze vrijwilligers (ervaren knutselaars).

De middagen, van 2 tot 5 uur, zijn gratis en er is ook een voorraadje gratis knutselmateriaal aanwezig zodat men direct kan beginnen. De deelnemers zullen natuurlijk wel zelf hun eigen surprise moeten maken, dat kan op één middag, maar het mag ook uitgesmeerd worden over beide middagen. Vrijwilligers van de Broedplaats, de bibliotheek en het Repair Café Vinkeveen zijn aanwezig om de knutselaars met raad en daad bij te staan.

Sinterklaasgedichten maken:
Maar ook als het sinterklaasgedicht niet wil vlotten kan men op deze middagen terecht. Er zijn vrijwilligers die “vastgelopen” dichters weer op weg willen helpen.

De beide knutselmiddagen zijn in de Broedplaats, Herenweg 63 in Vinkeveen, ingang via de bibliotheek.

Gegevens

Datum:
29 november 2017
Tijd:
14:00 - 17:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *